Fase de grups del 2n CAM

2n Campionat d’aparaulats de Molins

Fase de grups

En aquesta pàgina hi trobeu tota la informació de la primera fase del 2n Campionat d’Aparaulats de Molins. Aquesta és ja la classificació definitiva d’aquesta primera fase. Més avall hi podeu veure les classificacions de cada grup i comprovar els resultats que hem rebut de cada partida (aneu directament a la informació del grup A, grup B, grup C, grup D o grup E). Al final hi ha la llista d’enfrontaments de cada grup, i més endavant la llista alfabètica de participants amb el grup assignat a cadascú.

A les classificacions, PJ són les partides jugades, PG les guanyades, PTS els punts a favor acumulats i DIF la diferència de punts a favor acumulada. Les classificacions provisionals s’ordenen per partides guanyades, desempatant amb la diferència de punts i si cal amb els punts totals, independentment del número de partides jugades.

A  la llista de resultats de les partides podeu comprovar-hi que es corresponen amb els que heu obtingut i reportat. Si detecteu qualsevol error, feu-nos-ho saber a molinscrabble@gmail.com.

Per fer la classificació de la primera fase els jugadors quedaran ordenats segons els següents criteris: 1 posició assolida dins del grup, 2 relació partides guanyades – partides jugades, 3 relació diferència de punts a favor i en contra – partides jugades, 4 relació punts a favor – partides jugades. Els setze millors passaran al grup de mestres, els classificats 17 a 32, al grup d’aspirants i la resta al grup d’aprenents.

Grup A

Grup B

Grup C

Grup D

Grup E

Aquí sota trobeu les llistes de tots els enfrontaments, per grups, i amb els participants ordenats pel barem inicial. A la dreta hi veieu les partides en que sou jugador 1, i que heu de començar, i a l’esquerra la resta, en que sou jugador 2 i en que començarà el vostre contrincant. També es mostra el codi d’identificació de cada partida, necessari per enviar-nos el resultat.

I Aquesta és la llista alfabètica de participants amb l’assignació de grups: