Comença la fase d’eliminatòries del 2n Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei

La fase de grups del 2n Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei ja és historia. Només hi ha hagut tres partides que s’han resolt amb 0 punts per als participants per no haver lliurat els resultats. Podreu trobar-vos en la classificació final d’aquesta fase i també en la classificació final de cada grup al qual heu pertanyut en la pàgina dedicada a la fase de grups. Entre tots heu configurat els tres grups que marcaran a partir d’avui, dilluns 13, la fase d’eliminatòries fins el dia 13 de febrer.

Però anem a pams. Les eliminatòries es resoldran al millor de tres partides i només es disposarà de 10 dies per eliminatòria. Tant el jugador 1 com el 2 haurà de desafiar el seu contrincant una vegada. En cas que hi hagi empat, és responsabilitat del jugador 1 iniciar la 3a partida, la definitiva. Aconsellem que es comencin les tres partides alhora i es juguin simultàniament. Per identificar cada partida podeu comunicar-vos a través del xat i nomenar cada partida amb la paraula de la primera jugada i el nombre de la partida. Ex: “parauladelajugada1”, “parauladelajugada2” i “parauladelajugada3”. Recordeu, però, que només en cas d’empat es tindrà en compte la partida 3.

Tota la informació la tindreu en la pàgina del web dedicada a aquesta fase d’eliminatòries:https://molinscrabble.wordpress.com/competicions/campionat-daparaulats/2n-campionat-daparaulats-de-molins-de-rei/fase-deliminatories-del-2n-cam/

No oblideu que és imprescindible comunicar els resultats en aquest nou formulari, i que cada enfrontament té un codi d’identificació propi.

Per acabar, només recordar-vos que les dates de les diferents eliminatòries són les següents:

  • Vuitens de final: del 13 al 22 de gener
  • Quarts de final: del 23 de gener al 02 de febrer
  • Semifinal: del 03 de febrer al 12 de febrer
  • Final: del 13 al 23 de febrer

Tanmateix, tots els que jugueu en aquest campionat compartiu la mateixa passió, per la qual cosa els jugadors eliminats seguiran jugant durant totes les eliminatòries per tal d’aconseguir un lloc concret en la classificació final. És a dir, ningú deixa de jugar mentre duri tot el campionat.

Res més. Només desitjar-vos molta sort a tothom i, com se sol dir, que guanyi el millor… o el que tingui millors fitxes!

L’Organització.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s