Les centenàries del MiMaM

Una de les dades que hem anat recopilant durant aquests anys de competició han estat les jugades centenàries (és a dir, i com es pot deduir pel nom, les jugades en què un jugador fa cent punts o més en una sola jugada).

En aquesta pàgina podeu veure les llistes de centenàries aconseguides en les tres competicions regulars del MiMaM: la lliga CUSCA, la copa i les duplicades.

Com podeu veure, el nombre de centenàries de la CUSCA és molt més extens. Cal tenir en compte que, a banda que hem fet més partides de CUSCA que de copa, dels primers anys de la competició sembla que no tenim recollida aquesta dada i, a més, les característiques de les dues competicions fan que a la CUSCA hi pugui haver més camp obert a fer centenàries (a les partides d’un contra un normalment no sols deixar oberta la possibilitat que t’endinyin un nònuple).

Tot i això que acabem de dir, cal destacar que precisament a la copa trobem per duplicat el rècord de centenàries del club amb un FORNEJAR i un REMARQUIN de 203 punts (biecentenàries) aconseguides per en Juanjo Edo i en Dani Bardés.

Pel que fa a la CUSCA, en la temporada de la represa de la competició després de la pandèmia, n’Albert Rodríguez es va col·locar en primer lloc amb un INDICARE de 170 punts.

Una curiositat de la llista de la CUSCA, difícil de veure en aquest format, és que dues de les tres centenàries aconseguides per na Isabel Bargalló les va aconseguir el mateix dia; i més exactament les va aconseguir en la mateixa partida, cosa que no s’ha repetit en cap altra partida de la CUSCA.

Finalment, la llista més curta és la de les duplicades; tot i això, també en tenim algunes. Al capdavant de la classificació hi ha en Xavier Albons amb quatre centenàries, seguit per n’Albert Rodríguez amb tres.

Foto: 100 CC By 2.0 zack Mccarthy