Fundació del club

Logo del MiMaM (Mots i Més a Molins, club de Scrabble)

Els tímids inicis

La tardor de 2010 anava apagant les calors de l’estiu. Els primers jugadors de scrabble a Molins de Rei trobaren un munt de bones sensacions quan es reunien al voltant d’un tauler a La Bodegueta del Carrer Major. Allí es forjaren els primers compromisos quinzenals d’una forma natural, en una mà el faristol i en l’altra la cervesa. A poc a poc augmentà el nombre de jugadors i aquelles incipients trobades agafaren un caire més organitzat, la qual cosa  va fer-los plantejar la necessitat de crear un club. Per què no?

L’atzar va voler que La Bodegueta del Carrer Major deixés de ser la seu oficial de les trobades. Una veritable llàstima perquè sempre ens vam sentir com a casa i vam tenir en el Jordi un amfitrió que ens mimà des del primer dia. No obstant, quan un projecte ha de continuar, lluny de tancar-se una porta el que va passar és que ens vam haver d’espavilar per buscar una alternativa. I la sort va ser que, finalment, el cèntric Bar Garbí ens acollí per instal·lar-nos en el seu pis superior. Un històric establiment de Molins, un punt de trobada de molts vilatans i, a més, un aparador ideal per als nostres objectius.

Objectius del club

En un primer moment, els desitjos dels que ens reunim al voltant d’un tauler per formar paraules no és un altre que passar una bona estona, prendre unes cerveses i sopar entre companys. Ara bé, si a més a més som capaços de crear un nucli per a la difusió de la llengua catalana a través del joc de l’scrabble molt millor. Per tant, volem que el joc s’estengui el màxim possible i que bona part de la gent de Molins s’animi a formar part d’aquest modest projecte que tampoc renuncia a esdevenir un referent en l’activitat ludicocultural de la vila.

Els Estatuts

Aquí es poden consultar i descarregar els estatuts del club. Actualment ens trobem encara en les habituals tramitacions per a la fundació del club, novell però amb empenta.

Estatuts del MiMaM