3r Campionat de Scrabble per equips Ménage à Trois a Molins

El dia 25 d’abril omplirem l’espai de l’Ateneu Mulei per celebrar el nostre particular campionat de Scrabble per equips que hem anomenat Ménage à Trois a Molins (MàTaM). Com ja vam avançar fa un mes, aquest torneig vol reunir equips de tres jugadors, en què els enfrontaments també es faran entre tres amb la forta voluntat de sortir dels esdeveniments clàssics de scrabble en català que hi ha arreu del territori. Ens enorgulleix especialment, i així ho volem agrair, que aquest campionat s’emmarqui dintre dels actes del 8è aniversari de l’Ateneu Mulei, i del 2n en la seva nova ubicació.

També us avançàvem que la nostra particular aposta pel tres i tot allò que hi tingui a veure, ens ha portat a començar ja directament per la 3a edició del campionat MàTaM obviant que mai n’hi ha hagut ni primera ni segona.

En aquests enllaços podreu trobar les: Normes generals de la competició i la Modalitat de competició. Us aconsellem que us les llegiu amb atenció perquè, per una banda, s’hi han introduït alguns canvis transcendents i, per l’altra, hem variat alguns conceptes de les regles que normalment han regit els campionats clàssics perquè hem considerat que aquest ha de ser un torneig més lúdic que competitiu, tot i que en absolut volem excloure’n aquest darrer punt.

Us convidem també molt emfàticament a informar-vos bé sobre l’ús dels nostres comodins per tal que en traieu el major profit en els transcurs de la partida.

Ja veieu que sortim de la norma, que incorporem novetats, que desafiem els rànquings establerts perquè en aquest torneig fugim dels enfrontaments one to one. Busquem nous al·licients que es desmarquin de la seriositat i que introdueixin un component de sorpresa i enigma en cada partida.

Formeu un equip de tres i inscriviu-lo a través d’aquest formulari. Si pot ser, ens faria molta il·lusió que el vostre equip tingués un nom relacionat amb el tres.

Si ets un jugador sense equip (o dos jugadors) no has de patir: inscriu-te al formulari de jugadors sense equip i nosaltres t’ajudarem a formar-ne un.

La inscripció segueix lligada amb el número tres. Ens hem pessigat una mica el cervell i hem decidit que cada jugador pagarà 3€ i, a més a més, també es pagaran 3€ per equip. És a dir, 12€ per equip.

Podeu consultar el programa de la jornada, sempre tenint en compte que pot variar una mica en funció del desenvolupament de la pròpia competició.

No perdeu de vista els premis que s’atorgaran i pels quals heu de lluitar i merèixer.

Per últim, només advertir que les condicions de l’espai ens fan posar el cartell de “places limitades” i que només hi ha lloc per a 15 equips; no val a badar.

Per qualsevol consulta, adreceu-vos a molinscrabble@gmail.com.

Surt de la norma! Vine a Molins!

4 respostes a “3r Campionat de Scrabble per equips Ménage à Trois a Molins

  1. Bon bona iniciativa! Sou molt creatius! Això dels trumfos pot ser divertit: donaran un toc original a la competició i augmentaran el to lúdic i atzarós del joc. Enhorabona!

Deixa un comentari