Imatges de la 2a Copa Tísner

“Desperta!” i “Els imparables” miren decantar la balança a favor.
“Somiatruites” i “Escarbats” branden llurs fitxes amb totes les intencions.
Els “Remolins” intentant resistir els atacs implacables de “El Punyalet”.
“Deseners” en plena captura de punts al “Delta Prat”.
La Sala Gòtica, un marc incomparable, com se sol dir, per a un homenatge del tot sentit.
2a Copa Tísner de Scrabble en català per equips, a Molins de Rei.
L’alcalde Xavi Paz ben atent al desenllaç de la darrera partida entre el Salvador Alsius i el Josep Maria Domènech.
L’equip guanyador, “El Punyalet”, integrat pel Valentí Rossell, l’Èric Olmedo, la Rosa Riera, el Mon Torres i la Muntsa Clotet (absent). El premi el lliura en Raimon Artís, fill d’en Tísner.
Premi al millor jugador 4 per al Moisès Solé de l’equip “Remolins”, amb 5 victòries sobre 6. El premi el lliura la Sra. Isabel Bargalló (ja no hi és!) com a representant de “Mots i Més a Molins, club de Scrabble”, organitzador del torneig.
Premi al millor jugador 3 per al Lluís de Yzaguirre, de l’equip “Deseners”, amb 6 victòries de 6. El premi el lliura la Sra. Marta Espona, coordinadora del Servei de Català de Molins de Rei.
Premi al millor jugador 2 per al Miquel Sesé de l’equip “Deseners”, amb 5 victòries sobre 6. El premi el lliura el Sr. Jordi Vilaprinyó, president de la Unió de Botiguers de Molins de Rei.
Premi al millor jugador 1 per a l’Anna Genís, de l’equip “Deseners”, amb 5 victòries de 6. El premi el lliura el Sr. Joan Ramon Casals, regidor de cultura de Molins de Rei.
L’equip ideal, format per l’Anna Genís com a millor 1, el Miquel Sesé com a millor 2, el Lluís de Yzaguirre com a millor 3 i el Moisès Solé com a millor 4.
Premi a la jugada més valuosa per a la Rosa Maria Cot de “Els imparables”, amb la paraula ESCORÇA que li aportà només 158 punts. El premi el lliura el Sr. Xavi Paz, alcalde de Molins de Rei.
L’Alcalde Xavi Paz clou el torneig amb l’esguard d’en Tísner, just al seu darrera.

 

Una resposta a “Imatges de la 2a Copa Tísner

Deixa un comentari