2n Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei

2oncampVersio3light

Aquest campionat es juga en llengua catalana i va dirigit a tota la gent que tingui una vinculació directa amb la vila de Molins de Rei.

 Sistema de competició

El campionat es jugarà en dues fases, més una tercera opcional de trobada presencial.

1a Fase

Per a aquesta fase es dividiran els participants en grups de 10 (aproximadament). L’Organització intentarà assegurar que els grups siguin equilibrats i evitar que hi hagi grups molt més forts que d’altres. Per fer-ho es considerarà la trajectòria de cada inscrit en el joc d’Angry words/Apalabrados. S’usarà com a barem el percentatge de victòries. En cas que algú mai no hagi jugat a l’Angry words/Apalabrados, se li adjudicarà un barem “0”.

Cada grup disputarà una lliga en què tots els integrants s’enfrontaran entre ells una sola vegada. La classificació final comportarà el passaport cap als grups definits en la 2a fase, sense que cap jugador quedi eliminat. Per confeccionar la classificació, s’obtindrà un punt per partida guanyada i, si fos el cas, mig per partida empatada. Els criteris de desempat seran primer la diferència de punts a favor i en contra i, si l’empat persisteix, el total de punts a favor.

El desenvolupament de la fase 1 es farà entre els dies 9 de desembre i 12 de gener, ambdós inclosos. Si passada aquesta data alguns enfrontaments encara no s’haguessin disputat, l’Organització els considerarà nuls (perduts per ambdós contrincants, amb 0 punts).

Trobareu les dades d’aquesta fase tan bon punt se sàpiga el nombre total d’inscrits.

2a Fase

En funció de les classificacions dels diferents grups de la fase 1, els participants s’ubicaran en tres nous grups:

  • Grup dels mestres: El formaran un nombre a determinar de participants (segons el total d’inscrits) que sortiran de les primeres posicions de cada grup.
  • Grup dels aspirants: El formaran un nombre a determinar de participants que sortiran de les posicions immediatament següents a les que determinen les del grup de mestres
  • Grup dels aprenents: El formaran la resta de participants.

Aquesta segona fase es resoldrà amb un sistema d’eliminatòries en què el guanyador de cada eliminatòria haurà de ser el millor de tres partides tant per al grup dels mestres, com per al dels aspirants i el dels aprenents. En el cas que un jugador guanyi les dues primeres partides, la tercera no caldrà que es disputi. Les partides s’hauran de fer en les següents dates:

  • Vuitens de final: del 13 al 22 de gener
  • Quarts de final: del 23 de gener al 02 de febrer
  • Semifinal: del 03 de febrer al 12 de febrer
  • Final: del 13 al 23 de febrer

3a Fase

Trobada festiva. El dia 08 de març al matí s’organitzarà una trobada no virtual per a tots els participants amb diferents activitats relacionades a la seu oficial de Mots i Més a Molins, club de Scrabble: el bar The Queen Lara. Hi haurà dues activitats bàsiques:

  1.  Espai i jocs per fer partides improvisades de Scrabble entre els participants
  2. Lliurament del premi al Millor Aparaulador de Molins de Rei

Tots els participants podran gaudir d’un petit refrigeri gentilesa de Mots i Més a Molins, club de Scrabble.

Ja podeu fer la vostra inscripció en aquest enllaç. Teniu temps fins el 7 de desembre!

Una resposta a “2n Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei

Deixa un comentari