Lliga dels Confinats de Molins

Classificació

Teniu el calendari detallat dels enfrontaments previstos cada setmana i més dades a la pàgina oficial de la Lliga dels Confinats de Molins.

Normativa del campionat

Les partides de la competició han de ser en català en el mode de joc clàssic de l’Apalabrados.

Sistema de puntuació

1. Cada victòria sumarà 3 punts i l’empat es valorarà amb 1 punt. En aquest punt, cal dir que l’aplicació Apalabrados® sempre dóna guanyador un dels jugadors tot i acabar en empat.
A l’efecte de la competició que promovem, els jugadors que empatin sumaran un punt cadascun.

2. Els enfrontaments en cada grup generaran una classificació parcial segons es vagin disputant les partides i una de definitiva al final de la competició, quan ja s’hagin enfrontat tots els rivals. Així, cada grup tindrà un campió.

3. Els jugadors empatats a punts s’ordenaran segons la mitjana de punts a favor (MPF) obtinguts a totes les partides jugades.

Rendicions o abandonaments

4. En cas de rendicions involuntàries, el jugador que s’ha rendit perdrà automàticament la partida. Es deixa a voluntat dels dos jugadors, però, pactar si en volen iniciar una altra.

5. Si un jugador decideix retirar-se del campionat, automàticament passarà a la darrera posició de la classificació.

6. Si un jugador no fa cap jugada en un període de 7 dies, i la partida expira, la partida se li donarà per perduda.

7. Els jugadors que, per les causes que siguin, no tenen una progressió òptima en els períodes de temps determinats, ja sigui perquè triguen massa a fer jugada de forma reiterada, ja sigui per queixa del contrincant, l’organització es veurà obligada a procedir amb un advertiment o amonestació mitjançant el correu electrònic. Així, en el cas que el jugador sigui objecte d’una tercera amonestació, serà definitiva i quedarà fora de la competició amb els mateixos efectes que el punt 5.

Altres aspectes del joc

8. En alguna ocasió s’ha donat el cas que l’aplicació d’Apalabrados ® té alguna fallada (caiguda de servidor, per exemple) i desfan les darreres jugades. Com que no hi ha cap possibilitat de restablir-les, es continuarà jugant des del punt on es trobi la partida, tenint en compte que el desenvolupament de la partida pot ser diferent.

Comunicació de resultats

9. Recomanem que el jugador que faci la darrera jugada de la partida s’encarregui de comunicar el resultat tan bon punt s’acabi la partida, mitjançant el formulari establert.
Però, si per qualsevol motiu, vol fer-ho l’altre jugador, també pot fer-ho. Igualment s’aconsella que tots dos jugadors vetllin per tal que els resultats arribin a l’organització, i que siguin correctes.

10. Els resultats es lliuraran a través del formulari habilitat.

11. En casos especials no inclosos a les bases del campionat, la Comissió es reserva el dret de
valorar-los i prendre les decisions escaients.

Calendari

12. Les inscripcions de la Lliga dels Confinats de Molins estan obertes fins al dissabte  11 d’abril del 2020, mitjançant el formulari d’inscripció (inscripcions tancades).

13. Del 12 al 13 d’abril del 2020 es publicaran els emparellaments o l’assignació dels jugadors a cada grup. Estarà obert el termini de revisió pels mateixos jugadors i es corregiran errades,
si n’hi ha.

14. La Lliga dels Confinats de Molins tindrà lloc entre els dies 14 d’abril de 2020 i el 28 juny de 2020 amb aquest calendari resultant:

Honestedat i joc net

Aquest és una competició que té com a principal objectiu entretenir-nos en temps de confinament i, per això, us volem agrair per endavant el fet que NO utilitzeu anagramadors, robots o qualsevol tipus d’aplicació o ajuda externa que us faciliti fer les millors jugades, ja que la veritable satisfacció és guanyar per mèrits propis.

Inscripció gratuïta

Aquest és un torneig completament gratuït i només et cal l’app Apalabrados®, que també té una versió de franc.