Fase d’eliminatòries del 2n CAM

2n Campionat d’aparaulats de Molins

Fase d’eliminatòries

En aquesta pàgina trobareu tota la informació de la segona fase del 2n Campionat d’Aparaulats de Molins. Primer, ja, la classificació definitiva, i a continuació hi trobeu els resultats de les eliminatòries  i les llistes de participants a cada grup.

Classificació

Tancada la classificació, podeu descarregar, si voleu el vostre diploma de participació al campionat. Al fitxer .pdf hi ha els diplomes de tots els participants; podeu esborrar-ne tots els que no són el vostre.

Aquí trobeu la classificació definitiva del campionat, amb el número de partides jugades PJ, partides guanyades, PG, punts fets PF i diferència de punts a favor DP. També hi veieu els valors relatius al número de partides jugades: % de partides guanyades PG/N, número de punts per partida, PF/N i avantatge en punts per partida DP/N. A continuació hi ha un recordatori de com us va anar la primera fase (a quin grup vau jugar, Grup, quina posició hi vau assolir, Pos, i la classificació obtinguda a la fase de grups, Clas, punt de partida per la segona fase). Finalment, per aquells que hi vau participar amb el mateix nom de joc, hi ha la classificació que vau assolir al primer campiona d’aparaulats de Molins, 1r CAM.

Eliminatòries tancades

Aquí trobeu els resultats ja definitius de les eliminatòries de semifinals, quarts de final i vuitens de final de cada grup.

Llistes dels grups

I pe acabar, un recordatori de les llistes de participants que s’havíen classificat per cada grup.