Comencen els quarts de final del 2n CAM

Donem el tret de sortida als quarts de final del 2n CAM. Hem de lamentar algunes decisions que hem hagut de prendre per diverses raons (resultats parcials, insuficients o discordants), però hem de vetllar per la continuïtat del campionat.
El quadre dels aprenents, de resultes d’aquest fet, ha canviat i l’únic enfrontament de quarts que ara hi figura és diferent dels que hi havia fins ara. Lamentem que això hagi provocat que un bon nombre de participants jugaran menys partides.
Dit això, ja hi ha els quarts definits per a tots tres grups, tant per als mestres, per als aspirants i per als aprenents.
Recordeu que el termini d’aquesta eliminatòria és des del dia 23 de gener fins al dia 2 de febrer. Recomanem també que comenceu totes les partides alhora tenint en compte que:
– És responsabilitat del jugador 1 iniciar les partides 1 i 3, i del jugador 2 iniciar la partida 2. Així mateix, la comunicació dels resultats també és responsabilitat dels mateixos jugadors mitjançant aquest enllaç.
– És aconsellable que, mitjançant el xat de l’Aparaulats, acordeu identificar la partida amb un comentari tipus “jugadapartida+númerodepartida” (exemple1).
– En cas que es disputin les tres partides, aquesta tercera partida només es contemplarà si cada jugador guanya una de les anteriors partides i es produeix un empat entre contrincants.
– Tot i que l’organització no ho pot controlar, la bona fe i l’honestedat dels participants hauria de ser prou garantia per a la no utilització de robots en la confecció de les pròpies jugades.
Podeu consultar resultats i estadístiques en la pàgina de la fase d’eliminatòries del web.
Res més de moment. Sort a tothom!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s