Activitats del MiMaM

A banda d’altres competicions o esdeveniments puntuals que pugui organitzar el club, aquestes són les competicions que s’organitzen regularment.

  • Lliga Cusca. Tipus de competició que reuneix tres o quatre jugadors per taulell. Permet que els jugadors puguin venir tantes vegades com vulguin independentment dels contrincants amb qui juguin. És ideal per a iniciar-se en el joc i aprendre els fonaments i l’estratègia bàsica del joc.
  • Copa. Competició d’un contra un. Hi té molta més importància l’estratègia i la lectura de la mateixa partida. És necessari tenir una competició d’aquest caràcter perquè tots els tornejos i campionats oficials es desenvolupen amb aquesta modalitat. És una competició que es computa al BARRUF, l’històric rànquing de jugadors de Scrabble en català que actualment manté l’AJUSC.
  • Duplicada. Competició en què tots els jugadors juguen la mateixa partida amb les mateixes fitxes i seguint una partida mestra que condueix el màster. L’objectiu de la partida és fer el màxim de punts per a acabar tan a prop com sigui possible de la puntuació màxima de la partida mestra. Des de la primera duplicada disputada l’hivern de 2013, normalment en fem dues per temporada. 

Una resposta a “Activitats del MiMaM

Els comentaris estan tancats.