Fase 1: fase de grups

1r Campionat d’aparaulats de Molins

Fase de grups

En aquesta pàgina hi trobeu tota la informació de la primera fase del 1r Campionat d’Aparaulats de Molins. Hi ha la llista d’enfrontaments de cada grup, els resultats de les diferents partides i les classificacions de cada grup.

A partir d’això, hem confegit la classificació final de la 1a fase, que determina el passi a la següent fase i en quin grup.

Passaran a la segona fase els 32 millors jugadors, ordenats segons els següents criteris: 1 posició assolida dins del grup, 2 relació partides guanyades – partides jugades, 3 relació diferència de punts a favor i en contra – partides jugades, 4 relació punts a favor – partides jugades. Els setze millors passaran al grup de mestres i els classificats 17 a 32, al grup d’aspirants.

Aquestes són les classificacions de cada grup:

PJ són les partides jugades, PG les guanyades, PF els punts a favor acumulats i DP la diferència de punts a favor acumulada. Les classificacions provisionals s’ordenen per partides guanyades, desempatant amb la diferència de punts i si cal amb els punts totals, independentment del número de partides jugades.

A continuació trobeu la llista de resultats de totes les partides. Podeu comprovar-hi que es corresponen amb els que heu obtingut i reportat. Si detecteu qualsevol error, feu-nos-ho saber a molinscrabble@gmail.com.

Aquestes són les llistes de tots els enfrontaments, per grups, i amb els participants ordenats alfabèticament. A la dreta hi veieu les partides en que sou jugador 1, i que heu de començar, i a l’esquerra la resta, en que sou jugador 2. També es mostra el codi d’identificació de cada partida, necessari per enviar-nos el resultat.

11 respostes a “Fase 1: fase de grups

  1. En el grup F, l'”albertsegura” no m’ha iniciat la partida. A més, veig que no s’ha omplert cap resultat d’aquest jugador… què he de fer?

Deixa un comentari