1a setmana de campionat d’aparaulats

 El campionat d’aparaulats està funcionant, i passada la primera setmana s’han acabat 111 partides de les 280 que corresponen a la primera fase. Hi ha grups (el D i l’E) en que s’han acabat més de la meitat de les partides i la classificació provisional ja va prenent forma.

A hores d’ara 53 dels jugadors hem acabat alguna partida, i només n’hi ha 8 (la meitat al grup B) que encara no ho han pogut fer. Encara hi ha marge per a sorpreses, doncs.

El promig de punts que estem fent és de 377 punts per jugador i partida, que no està malament. La màxima puntuació assolida fins ara en partida de campionat han estat els 560 punts del jugador “xela1970” en el grup B. Felicitats. La partida amb un total de punts més elevat també correspon al grup B (no és la mateixa), on entre els jugadors “xela1970” i “mdelarco” van fer 972 punts. Motiveu-vos per desbancar-los!

 Us heu demanat mai si jugant a l’aparaulats és un avantatge o un desavantatge començar la partida? de les 111 partides fetes fins ara, un 45,9% han estat guanyades per el jugador 1 i un 54,1% pel jugador 2. Encara no és gaire relevant (falten moltes partides) però al final de la primera fase pot ser interessant de saber.

Vegeu tots els resultats i classificacions a la pàgina de la primera fase del campionat.

Anuncis

2 thoughts on “1a setmana de campionat d’aparaulats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s