Primera setmana del 2n Campionat d’aparaulats

Bona tarda,

Després de la primera setmana del campionat s’han jugat poc més d’una tercera part de les partides de la primera fase, concretament 73 de les 207 previstes. Entre els resultats que podeu trobar a la pàgina corresponent, hi ha la màxima puntuació assolida fins ara en una partida, els 603 punts que ha fet Moisesref  (felicitats), molt per sobre de la mitjana de totes les partides, que està als 388,8 punts per jugador i partida.

La millor partida, entesa com aquella en que la suma de puntuacions és la més alta, s’ha jugat al grup B, en que concretament en Roger.Casbosch i Marta_Rovira_Pons han quedat, en una partida molt ajustada, 504 a 499, sumant entre els dos 1003 punts. També felicitats! El grup B té la mitjana de punts per jugador i partida més alta de tots els grups, amb 436,4.

Per altra banda, la partida més ajustada és la que, al grup E, ha guanyat Gvilaseca a Carlescastillo per 418 a 416. Deu n’hi do.

Els més “treballadors” ja han acabat 7 partides! mentre que els més triganers encara no n’han acabat cap. Vist per altre costat, encara hi ha 11 jugadors que no han perdut cap partida (inclosos els 6 que encara no n’han acabat cap).

Us animeu a millorar aquestes marques? No oblideu de enviar-nos els resultats de les partides en que sou jugador 1, amb el formulari a tal efecte.

Ànims per tots!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s