Comença el 2n Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei

Benvolguts participants,

Ja es pot dir que el 2n Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei està en marxa. Tota la informació que necessiteu la trobareu en la pàgina de la Fase de grups del web. Tot i així, aquí us detallem alguns aspectes que heu de tenir en compte:

  • En el campionat hi ha inscrits un total de 48 participants, distribuïts en dos grups de 9 i tres de 10.
  • En aquesta primera fase, tots els participants de cada grup s’enfronten una sola vegada tots contra tots. Cada participant ha de desafiar la meitat de contrincants, mentre que ha de ser desafiat per l’altra meitat. En la llista d’enfrontaments de cada grup veureu quan us toca començar, és a dir, així que us trobeu en primer lloc de l’enfrontament.
  • Comunicat de resultats. És obligació del jugador 1, el que inicia la partida, comunicar el resultat final a través d’aquest formulari. I és indispensable introduir el codi de la partida que figura en cada quadre d’enfrontaments de cada grup, per tal que l’organització pugui d’identificar-la sense confusions.
  • Temps per jugar les partides. En aquesta primera fase, hi ha temps per jugar fins el dia 12 de gener, és a dir, un mes sencer per disputar un total de 8 o 9 partides, segons el grup en el qual us hagi tocat.
  • Tres jugades sense jugar s’acaba la partida. En el joc de l’Apalabrados heu de tenir en compte que si hi ha un total de tres vegades que cap dels jugadors fa la seva jugada, la partida es dóna per acabada. Es tracta igual el fet de “passar” o de canviar fitxes. No obstant això, abans de finalitzar la partida es dóna un avís al jugador.
  • Si hi ha qualsevol situació imprevista, la decisió de l’organització intentarà ser el més objectiva possible i, una vegada presa, serà inapel·lable.

I ara només ens queda desitjar-vos tota la sort per a tots i…. que comenci l’espectacle!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s