Copa 2021-2022

Actualitzat a 19 de maig. Així estan les coses a falta de 6 enfrontaments per acabar la copa (un dels quals entre el primer i el segon classificat provisionals).

Aquesta pàgina conté els resultats i classificacions de la primera copa post-pandèmica. Hi ha la classificació actual, la classificació provisional corregida segons el nombre de partides jugades, la llista de resultats i la llista de mots més valuosos jugats per cada participant en el marc de la competició. Finalment hi ha el resum de partides jugades i que falten per jugar.

Aquí sota hi ha la classificació actual de la copa 2021-2022. Els criteris que la defineixen són el de més partides guanyades, desempatant amb més scrabbles jugats, i finalment, si l’empat persisteix, la major diferència de punts a favor.

Llegenda: PJ partides jugades, PG partides guanyades, PP partides perdudes (sense segona intenció, eh), PTS punts totals, DIF diferència de punts a favor, SF scrabbles a favor, SC scrabbles en contra,  SF/C relació de scrabbles a favor dividit per scrabbles en contra.

I aquesta altra és la classificació provisional. Els criteris que la defineixen són els mateixos, però en relació amb les partides jugades!

Llegenda: La llegenda és la mateixa, però hi ha la informació relativa, dividida per les partides jugades, de la forma XXX/N.


Aquest és el llistat de resultats de les partides jugades. Cada jugador troba a la fila els punts a favor, els punts en contra i els scrabbles obtinguts contra cada contrincant.


I  per acabar, aquesta és la llista de la  millor paraula jugada per cada jugador en el marc del campionat.

Si voleu saber qui us falta per jugar, consulteu aquesta darrera taula.