Copa 2015-2016

En aquesta pàgina trobeu tota la informació referent a la Copa 2015-2016. Hi ha la classificació, la classificació corregida segons el nombre de partides jugades, la llista de resultats i la llista de mots més valuosos jugats per cada participant en el marc de la competició.

Aquesta és la classificació de la copa 2015-2016. Els criteris que la defineixen són el de més partides guanyades, desempatant amb més scrabbles jugats, i finalment, si l’empat persisteix, la major diferència de punts a favor.

Llegenda: PJ partides jugades, PG partides guanyades, PP partides perdudes (sense segona intenció, eh), PTS punts totals, DIF diferència de punts a favor, SF scrabbles a favor, SC scrabbles en contra, ST scrabbles en total (SF+SC), SF/C relació de scrabbles a favor dividit per scrabbles en contra.

I aquesta altra és la classificació corregida pel nombre de partides jugades.  Els criteris que la defineixen són els mateixos, però en relació amb les partides jugades!

Llegenda: La llegenda és la mateixa, però hi ha la informació relativa, dividida per les partides jugades, de la forma XXX/N.


Aquest és el llistat de resultats de les partides jugades. Cada jugador troba a la fila els punts a favor, els punts en contra i els scrabbles obtinguts contra cada contrincant.


I  per acabar, aquesta és la llista de la  millor paraula jugada per cada jugador en el marc del campionat.