Copa 2014-2015

En aquesta pàgina trobeu tota la informació referent a la Copa 2014-2015. Hi ha la classificació final, la llista de resultats i la llista de mots més valuosos jugats per cada participant en el marc de la competició.

Cal dir que s’han descomptat les partides dels jugadors que no n’han pogut fer la meitat (norma no escrita però aplicada altres anys), i que falten dues partides per fer, que no canviarien substancialment la classificació.

Tot amb tot, el rei de copes recupera el seu tron, del qual va ser expulsat l’any passat. Amb aquesta, l’Albert ja ha guanyat quatre de les cinc edicions de copa jugades. Felicitats!

Aquesta és la classificació final de la copa 2014-2015. Els criteris que la defineixen són el de més partides guanyades, desempatant amb més scrabbles jugats, i finalment, si l’empat persisteix, la major diferència de punts a favor.

Llegenda: PJ partides jugades, PG partides guanyades, PP partides perdudes (sense segona intenció, eh), PTS punts totals, DIF diferència de punts a favor, SF scrabbles a favor, SC scrabbles en contra, ST scrabbles en total (SF+SC), SF/C relació de scrabbles a favor dividit per scrabbles en contra.


Aquest és el llistat de resultats de les partides jugades. Cada jugador troba a la fila els punts a favor, els punts en contra i els scrabbles obtinguts contra cada contrincant.


I  aquesta és la llista de la  millor paraula jugada per cada jugador en el marc del campionat.

I l’any que ve, en farem una altra! No us la perdeu!!

5 Comments

 1. Moisès ha dit:

  Partida amb 7 scrabbles… sabem si és rècord de la copa? 🙂

  1. danidmolins ha dit:

   Si ho era, ha durat poc, ja que ahir (13/11) en Xavier i l’Àlex en van fer 4 cadascú !!

 2. Isaac A. ha dit:

  Ahir 22/01/2015 també van caure 8 scrabbles en una partida. 5 Albert R. i 3 Isaac Asensio.

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s