Copa 2017-2018

Actualitzat el 13-2-2018.

Si abans de la jornada anterior faltaven per jugar 16 partides i en vam jugar 4, quantes diríeu que en falten ara?  Exacte, ara en falten 29. I no és per que les matemàtiques hagin canviat, i ara 16 – 4 = 29, sinó que és per que dos nous jugadors es van incorporar a la copa. Benvinguts, Antonio i Isaac. Per cert, que n’Isaac passa a encapçalar la classificació provisional, donat que és l’únic que ha guanyat el 100% de les seves partides (una de una), i és que en Francesc va perdre la seva imbatibilitat, trencant una ratxa de quatre victòries seguides.

No només això, sinó que en l’històric acumulat n’Isaac ha arribat, amb els tres que va fer, als 100 scrabbles en copa. Felicitats!  I comptant tots els de tots, en les set edicions i mitja de copa hem fet 998 scrabbles. Sí! A veure qui s’emportarà l’honor de fer el número mil.

En aquesta pàgina trobeu tota la informació referent a la Copa 2017-2018. Hi ha la classificació actual, la classificació provisional corregida segons el nombre de partides jugades, la llista de resultats i la llista de mots més valuosos jugats per cada participant en el marc de la competició. Finalment hi ha el resum de partides jugades i que falten per jugar.

Aquesta és la classificació actual de la copa 2017-2018. Els criteris que la defineixen són el de més partides guanyades, desempatant amb més scrabbles jugats, i finalment, si l’empat persisteix, la major diferència de punts a favor.

Llegenda: PJ partides jugades, PG partides guanyades, PP partides perdudes (sense segona intenció, eh), PTS punts totals, DIF diferència de punts a favor, SF scrabbles a favor, SC scrabbles en contra,  SF/C relació de scrabbles a favor dividit per scrabbles en contra.

I aquesta altra és la classificació provisional  Els criteris que la defineixen són els mateixos, però en relació amb les partides jugades!

Llegenda: La llegenda és la mateixa, però hi ha la informació relativa, dividida per les partides jugades, de la forma XXX/N.


Aquest és el llistat de resultats de les partides jugades. Cada jugador troba a la fila els punts a favor, els punts en contra i els scrabbles obtinguts contra cada contrincant.


I  per acabar, aquesta és la llista de la  millor paraula jugada per cada jugador en el marc del campionat.

Si voleu saber qui us falta per jugar, consulteu aquesta darrera taula.