Copa 2013-2014

En aquesta pàgina trobeu tota la informació referent a la Copa 2013-2014. Amb, finalment, 13 inscrits que han pogut completar la majoria de les seves partides, i una campiona inèdita que ha pogut trencar l’abassegador domini del vigent campió (i de totes les edicions fins a aquesta). Moltes felicitats a la Marta R.

Hi ha la classificació definitiva, la llista de resultats i la llista de mots més valuosos jugats per cada participant en el marc de la competició.

CLASSIFICACIÓ FINAL

Aquesta és la classificació final de la copa 2013-2014. Els criteris per definir-la han estat el de més partides guanyades, desempatant amb més scrabbles jugats, i finalment, si l’empat persisteix, la major diferència de punts a favor.

Llegenda: PJ partides jugades, PG partides guanyades, PP partides perdudes (sense segona intenció, eh), PTS punts totals, DIF diferència de punts a favor, SF scrabbles a favor, SC scrabbles en contra, ST scrabbles en total (SF+SC), SF/C relació de scrables a favor dividit per scrabbles en contra.

ENFRONTAMENTS

Aquest és el llistat de les partides jugades. Cada jugador troba a la fila els punts a favor, els punts en contra i els scrabbles obtinguts contra cada contrincant.


MILLOR JUGADA

I  aquesta és la llista de la  millor paraula jugada per cada jugador en aquest campionat.

Doncs això és tot. L’any que ve, la tornarem a fer.

4 Comments

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s