6è Campionat de Scrabble per equips Ménage à Trois a Molins

Atenció! Reserveu en la vostra agenda el 27 d’octubre.

Mots i Més a Molins us presenta la segona edició del Ménage à Trois a Molins, és a dir, el 6è MàTaM! Si us heu fet un embolic estem d’enhorabona, doncs era precisament aquesta la idea.

Molts dels que esteu llegint aquest escrit ja vau participar en la primera edició i, per tant, ja sabeu una mica la peculiaritat del torneig. En un breu resum per als que no vau participar-hi, us direm que és un torneig d’equips integrats per tres jugadors, en el qual els enfrontaments es fan entre tres equips en cada ronda i… bé, només cal que llegiu la modalitat de joc i pareu força atenció. Apostem per defugir dels enfrontaments clàssics, però no l’esperit de la competició.

Us convoquem, doncs, a la Sala Gòtica de Molins de Rei el proper dia 27 d’octubre on tindrà lloc possiblement el millor torneig de Scrabble en català.

A continuació us detallem la informació més important que anirem completant a mesura que passin els dies, tot buscant la intriga i el neguit de les coses insinuades:

  • Normativa del joc.
  • Modalitat de joc.
  • Ús dels comodins (els publicarem 15 dies abans del torneig (o potser triguem una miqueta més), perquè aneu salivant.
  • Programa de la jornada (el publicarem 10 dies abans del torneig).
  • Premis (els publicarem una setmana abans del torneig).

Per inscriure-us només heu d’omplir aquest formulari. És important tenir en compte que s’admetran equips múltiples de 3 i que es prioritzarà l’estricte ordre d’inscripció. Per tant, si hi hagués la inscripció d’un darrer equip que no tingués altres dos equips que formessin múltiple de 3, quedaria en espera, amb el risc de no poder participar.

Si ets un jugador que t’agradaria jugar però no tens equip, especifica-ho al formulari i mirarem de buscar altres jugadors en situació similar per formar equip.

La inscripció al torneig seguirà relacionada amb el 3, per la qual cosa s’hauran d’abonar 3€ per jugador i 3€ per equip. És a dir, 12€ en total.

Només dir-vos que no badeu per formar equip i inscriure’l, i com vam dir en el seu moment:

Surt de la norma! Vine a Molins!

Anuncis
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close