Competicions a Molins

A banda d’altres competicions o esdeveniments puntuals que pugui organitzar el club, aquestes són les competicions que s’organitzen regularment.

  • Lliga Cusca. Tipus de competició que reuneix tres o quatre jugadors per taulell. Permet que els jugadors puguin venir tantes vegades com vulguin independentment dels contrincants amb qui juguin. És ideal per a iniciar-se en el joc i aprendre els fonaments i l’estratègia bàsica del joc.
  • Copa. Competició d’un contra un. Hi té molta més importància l’estratègia i la lectura de la mateixa partida. És necessari tenir una competició d’aquest caràcter perquè tots els tornejos i campionats oficials es desenvolupen amb aquesta modalitat. És una competició que es computa al BARRUF, l’històric rànquing de jugadors de Scrabble en català que actualment manté l’AJUSC.
  • Duplicada. Competició en què tots els jugadors juguen la mateixa partida amb les mateixes fitxes i seguint una partida mestra que condueix el màster. L’objectiu de la partida és fer el màxim de punts per a acabar tan a prop com sigui possible de la puntuació màxima de la partida mestra. Des de la primera duplicada disputada l’Hivern de 2013, normalment en fem dues per temporada. 

Anuncis

Un pensament sobre “Competicions a Molins

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close