Campionat de Scrabble de Molins de Rei, memorial Rafel Canosa

Dissabte 10 de juliol, a la pista de La Peni s’organitza el Campionat de Scrabble de Molins de Rei, memorial Rafel Canosa.

Amb aquesta activitat, d’una banda, volem reprendre de manera simbòlica l’activitat com a club de Scrabble que havíem suspès des del març de 2020 i, de l’altra, volem fer el nostre homenatge al Rafel Canosa, membre del nostre club i figura activa del moviment associatiu de la vila, que ens va deixar el febrer de 2021.

Programa

  • 9:45 recepció dels participants
  • 10:00 inici del campionat (3 rondes)
  • 14:00 pausa per a dinar
  • 16:00 represa del campionat (2 rondes)
  • 18:00 lliurament de premis i cloenda

Premis

  • 1r classificat
  • 2n classificat
  • 3r classificat
  • Millor jugada
  • Jugador amb més nombre de scrabbles

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer al formulari que hem habilitat amb aquesta finalitat. Atesa la situació de pandèmia les places són restringides a fi de mantenir la garanties de seguretat necessàries. El cost de la inscripció al campionat és de 5 €, que cal abonar el mateix dia.

Modalitat de competició

El campionat es farà en modalitat clàssica d’enfrontaments d’un contra un a cinc rondes. L’emparellament dels jugadors es farà pel sistema suís (és a dir, que excepte la primera ronda, els jugadors s’enfrontaran a rivals amb un balanç semblant de victòries i derrotes).

Mecànica i desenvolupament

Les partides són d’un contra un i amb rellotge d’escacs. Cada jugador disposa de vint-i-cinc minuts per a completar totes les tirades de la partida. En cas d’exhaurir els vint-i-cinc minuts disposa de cinc minuts extra. En total la partida no pot durar més d’una hora.

Diccionari d’arbitratge

La validesa de les paraules que es poden jugar es fa mitjançant el DISC, el diccionari informatitzat de l’Scrabble en català, basat en el Diccionari de la llengua catalana, de l’IEC.

Més informació

Si voleu més informació, podeu consultar les normes generals d’aquest tipus de competició.

Restriccions i normes de seguretat a causa de la COVID-19

A causa de la pandèmia de la COVID-19, que encara és ben present, l’activitat es desenvoluparà seguint les normes de seguretat necessàries. La pista de La Peni ens permet fer el campionat a l’aire lliure, cosa que ja redueix els riscos de contagi. Així i tot, els jugadors hauran de jugar totes les partides amb màscara homologada i hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels jugadors. Quan no s’estigui jugant, es recomana continuar fent ús de la màscara.

Llista d’inscrits