Duplicada del Confinament: jugada 5

Les fitxes de la jugada 4 també donen molt de joc. Per si soles ja permeten formar quatre mots de set lletres: CAREGEN, CEGAREN, EGARENC i ENCEGAR. Però, a més, combinades amb altres lletres disponibles del tauler permetien ampliar la llista a onze mots més que permeten recollir el premi extra de fer servir totes les lletres: EGARENCA, ENCEGARA, GENEARCA, CARENEGE (forma valenciana de la primera persona singular del present d’indicatiu del verb carenejar), ENCEGARE, AGREGEN, CANGREES, EGARENCS, ENAGRESC (forma baleàrica de la primera persona singular del present d’indicatiu), ENGRESCA, CARTEGEN. De totes aquestes combinacions, el mot que fa més punts és ENCEGARA a 1H, que aprofita el triple de paraula d’aquesta casella per a fer 92 punts, i és l’opció triada en el 50% de les jugades que hem rebut.

Encara, però, hi ha una combinació que, a més, permet aprofitar la casella de premi del triple de paraula de la casella O8, i que evidentment és la jugada mestra. Aprofitant la N de la casella 8H, es pot formar el mot NEGRENCA, que permet fer una jugada de 113 punts (perquè permet cobrar el valor triple dels dos mots que es formen: NEGRENCA i AMAINARA, més els 50 punts extres de fer servir totes les lletres).

Aquí teniu la jugada al tauler i el faristol amb les set lletres noves. En el cas que feu servir l’escarràs a la jugada 5, recordeu que heu d’indicar entre parèntesis la fitxa a què correspon.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close