La temporada 2018-2019 del MiMaM fa la pausa de Nadal

El dijous 20 de desembre, vam fer la darrera trobada de joc a La Barrina del 2018. Segons el calendari oficial reprenem les trobades el 10 de gener, passat Reis (tot i que no es pot descartar alguna crida extraordinària entre cap d’any i Reis).

Segons el calendari acordat, comencem el 2019 amb la Duplicada d’Hivern. Això vol dir que si seguim el calendari, doncs, a partir del 24 de gener reprendrem les trobades habituals a La Barrina amb les partides de CUSCA i copa.

Pel que fa a la CUSCA, acabem la tardor amb una participació de 16 jugadors (11 d’habituals i 5 d’esporàdics). A la classificació, un Isaac que amb només quatre partides es manté al capdavant de la classificació amb una mitjana de 988 punts. Ja li convé recuperar-se de la lesió perquè si no pot caure de la llista de jugadors habituals. A una distància considerable hi ha en Xavier (amb 886) i en Victor (amb 862). Pel que fa a la resta de classificacions de la CUSCA, n’Isaac ocupa també le primer lloc de la centenàries (amb una efectivitat del 25%, és a dir una centenària en quatre partides). Darrere, a prop a prop, hi ha en Juanjo, amb un 20% (dues centenàries en deu partides). A les arrissades també troben n’Isaac al capdavant, amb un altre 25% d’efectivitat, seguit aquest cop a més distància, per n’Adrià, amb un 12,5% (dues arrissades en setze partides). L’única classificació que no encapçala n’Isaac és la de scrabbles, on hi ha en Víctor, amb quocient d’1,57 (onze scrabbles en set partides), tot i que n’Isaac és qui va darrere, amb un 1,50 (sis scrabbles en 4 partides).

Pel que fa a la classificació de mots més valuosos de la CUSCA, al capdavant, com no podia ser d’una altra manera, trobem n’Isaac, tot i que aquesta vegada empatat a 149 punts amb en Xavier (amb CALMAREU i SINGLARA, respectivament).

Finalment, en aquestes 36 primeres partides de CUSCA només hi ha hagut un gelabert, que el va fer n’Adrià en la darrera partida de la trobada inaugural.

A la taula de resultats de totes les partides de la pàgina de la CUSCA podeu veure que hem introduït moltes més dades, com ara els jugadors que han fet arrissada, centenària o més de tres scrabbles en cada partida (a banda dels gelaberts).

Quant a la Copa, on enguany hi ha 9 jugadors apuntats, com sempre anem una mica més enrere del que caldria, hem disputat 9 partides de les 36 de la temporada.

La classificació l’encapçala el mestre Albert, amb dues victòries en dues partides, amb en Francesc amb el mateix nombre de victòries i també el matreix nombre de scrabbles (4) però amb menys punts a favor que n’Albert. La classificació de la jugada més valuosa de la Copa està encapçalada per n’Adrià, amb un XAPAREN de 106 punts (per ara única centenària de la Copa).

Foto de Markus Spiske a Unsplash

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close