Miquel Sesé, guanyador de la 2a Duplicada d’Estiu 2015

Dijous passat, dia 2 de juliol, vam celebrar la nostra 2a Duplicada d’Estiu 2015, com ve sent ja tradició entre les competicions regulars que solem fer al club.

Vam tenir un convidat excepcional d’alt nivell que vam rebre amb els braços oberts, com no podia ser d’una altra manera: en Miquel Sesé.

Com sempre que es fa una duplicada, algú ha de cedir el seu lloc i fer de màster per portar el control del temps, anotar les jugades dels participants i anar mostrant classificacions parcials fins al final de la partida. En aquesta ocasió es va oferir voluntari el Moisès Solé, que es va convertir un excel·lent màster. Gràcies, Moi!

Ultimant els preparatius de la partida duplicada.
Ultimant els preparatius de la partida duplicada.

Les primeres vuit jugades, a dos minuts cadascuna, no van donar massa diferències i les classificacions eren tan fàcilment remuntables pels que anaven per sota com perillosament fugaces pels que es trobaven en les posicions més capdavanteres.

Va ser el moment de fer una pausa i sopar una mica mentre es comentaven lletres, faristols i aprofitaments de tauler.

La represa va ser sinònim de diferència. Aquest cop sí, ja en la primera jugada, és a dir, la novena, les puntuacions segons els participants van ser ben diverses, el màxim profit de la qual la va treure el Xavier amb 90 punts. Va ser l’anotació més alta de tota la partida, i només la va fer un jugador.

Tot i així, transcorregudes les 19 jugades que va donar de sí aquesta duplicada, només podia quedar un guanyador. Aquest va ser el nostre convidat d’honor, el Miquel Sesé amb 870 punts, seguit pel jugador local Dani Bardés amb 815.

Aquí podeu veure la taula general amb tota mena d’estadístiques, ampliades si hi passeu el ratolí per sobre de cada puntuació. Un luxe de taula gràcies al Joan Montané.

La intensitat amb la que es viu una partida duplicada és alta, perquè en cada jugada has de treure el màxim si no vols que els rivals et superin. És una modalitat en què s’elimina el factor sort i es demostra realment l’habilitat i l’aprofitament de lletres i tauler de cada jugador. Es pot estar més o menys inspirat, aquell dia, però tothom té les mateixes opcions en cada jugada. En seguirem fent més. I tant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close