Marta Rovira, campiona de la II Duplicada d’hivern de Molins de Rei

Arribem a les darreries de l’any mentre el fred, per fi, s’instal·la definitivament. A l’Ateneu Mulei s’hi obren les llums, s’hi remouen les taules i se sent el ssshhh d’una cervesa estelada a punt de ser besada. El projector està preparat i en uns minuts els jugadors començaran a omplir els seus pensaments de mots i paraules impossibles, buscant sempre el major rendiment del faristol. Tothom amb el mateix faristol, tothom amb el mateix temps, tothom amb les mateixes opcions. És la partida duplicada d’hivern, una modalitat en què s’elimina per complet el factor sort i estratègia, i només es mesura la capacitat de cada jugador per optimitzar cada jugada. Per tant, l’experiència i la seguretat en la llengua són les dues principals raons que hauran de mostrar els jugadors que es vulguin endur la victòria final.

Tot preparat.

tot preparat

Les dues primeres rondes transcorren entre la inexperiència i els dubtes del màster, és a dir, el jugador sacrificat per gestionar la partida per a què la resta jugui. En anteriors ocasions van ser el Francesc i l’Isaac, així que aquesta vegada li ha tocat a l’Albert. Tot i els entrebancs, finalment aconsegueix dominar la situació i els temps, i la partida pot desenvolupar-se sense problemes.

En la cinquena ronda, arriba l’hora de sopar. Parem màquines, ens halem les pizzes del “Carpe Díem” i ens desitgem unes bones festes amb una copa de cava ben fresc. Sempre va bé una mica d’inhibidor per fer que la ment s’alliberi i els pensaments flueixin a un millor ritme. Toca, doncs, reprendre la partida.

tots

A falta de dues tirades, sembla que un jugador obté un avantatge prou clar com per guanyar. Però vet aquí que en la penúltima jugada, uns SEMBRATS obtenen la jugada màster i col·loca en primera posició a qui ja no la deixarà. Vaja, que en ple revolt fa un avançament victoriós.

Del seguiment de la partida, de les estadístiques, i de l’evolució de cada jugador ho podeu trobar en aquesta taula. Passeu-hi el cursor per sobre de cada guarisme i obtindreu la informació de cada jugada.

Felicitats a la Campiona de la II  Duplicada d’Hivern de Molins de Rei: Marta Rovira!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s