Tret de sortida, temporada nova!

Dijous passat vam donar el tret de sortida d’aquesta nova temporada de Scrabble a Molins. Cal dir que la primera trobada va quedar una mica deslluïda per la poca assistència, però tot i així vam fer l’assemblea ordinària per tal de planificar una mica què farem i què deixarem de fer. Ja sabem que sempre costa arrencar!

Així, com a principals novetats, ja podem anunciar que no tornarem a fer el campionat d’Aparaulats. La intenció del club era incorporar possibles jugadors en les nostres trobades a través d’aquest joc, però la realitat de dues temporades ens ha constatat que l’esforç no venia acompanyat en forma de noves incorporacions.

Per tal de contrarestar aquest buit, ens hem emplaçat per fer un torneig presencial de cara a l’abril, del qual ja se’n parlarà quan toqui.

La nostra propera activitat popular més immediata la tindrem dissabte dia 4 a la Fira d’Entitats que se celebrarà al barri de la Granja. Traurem a passejar el tauler gegant i convidarem a tothom que li plagui. També habilitarem unes taules per poder fer alguna partida com cal.

I, és clar, seguirem amb la nostra lliga i la nostra copa, així com amb les duplicades d’hivern i d’estiu, activitats totes gratuïtes.

Per als que no ens conegueu gaire, encara, heu de saber que la lliga CUSCA és una competició que no representa cap mena de compromís d’assistència, és a dir, que s’hi pot venir quan es pugui. És ideal per a principiants, per a primers contactes amb el joc i, sobretot, ideal pel seu caràcter distès i poc competitiu.

En canvi, la nostra copa és ja una competició una mica més exigent, que requereix una major concentració. Val a dir que, malgrat tot, és la preferida per la majoria dels jugadors, i representa una bona oportunitat per aprendre a desenvolupar l’estratègia. Sí, és clar, l’Scrabble també té estratègia, com la majoria de jocs. Ja us hi podeu inscriure.

Tot això i més com sempre en dijous alterns a l’Ateneu Mulei. Les dates concretes les podeu consultar al nostre cartell de temporada.

Véns a provar?

cartell2015versio2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s