1a Duplicada de Molins de Rei

Dijous vam canviar les partides regulars per provar de fer la nostra 1a Duplicada de Molins de Rei. Vam moure i alinear taules, ordenar lletres, preparar taulers i faristols, adjudicar fulls d’anotació i paperetes per a cada ronda i jugador, etc. I tot això amb el consentiment i l’estupefacció del Carlos, l’amfitrió del The Queen Lara, que veia com es transformava el seu local i ens apoderàvem de la seva pantalla gran.

Nosaltres també vam tenir una sorpresa, i molt grata. Ens va visitar per primera vegada el Carles Cassanyes que no es va voler perdre el nostre experiment. No és el primer cop que ve a Molins, però sí en visitar la nostra seu oficial de joc. El vam acollir amb els braços oberts, com no podia ser d’una altra manera, i el vam convidar a què ens ajudés (hehehe..).

En poc més de mitja hora ho teníem ja tot preparat. Els jugadors anaven arribant i de seguida que vam emparellar taules i jugadors ens vam disposar a iniciar la… gran partida! El programa que vam fer servir és l’Eliot i cal dir que no ens coneixíem prou bé, així que les tres o quatre primeres rondes van ser una mica experimentals on vam invertir més temps del desitjat. El Francesc Gelabert va decidir no jugar i dedicar-se només a la introducció de dades, així com a intentar conduir amb encert la partida fins a la seva finalització. Com se sol dir, l’experiència és un grau. Dijous no ho érem, d’experimentats, però vam acabar sent-ho. I a hores d’ara podem dir que l’Eliot ja té pocs secrets per nosaltres. Gràcies, Francesc.

Si bé és cert que l’inici va desvirtuar una mica l’esdeveniment, el fet de poder seguir amb una certa normalitat va representar un impuls efectiu per a què tot es desenvolupés òptimament fins a la darrera jugada, gairebé dues hores i mitja després.

Es veu que els astres es van alinear i van dotar la providència en favor del nostre convidat. No voldríem pas treure mèrits al just vencedor, gran jugador de scrabble i coneixedor de la nostra llengua, però l’ajustada diferència entre el guanyador i el segon classificat gairebé mereix una foto finish en la línia de meta.

Volem felicitar el Carles Cassanyes com a guanyador de la 1a Duplicada de Molins de Rei. I per veure la resta de resultats aquí teniu una “taula màgica”. Si passeu el ratolí per cadascuna de les puntuacions de cada jugador, podreu esbrinar quin faristol hi havia, quina jugada van fer i quina puntuació van obtenir.

També volem agrair tots els participants per haver gosat provar aquest nou format de competició, a més a més de fer una menció molt especial al Joan Montané per haver confeccionat la taula màgica per nosaltres, extreta de les dades de l’Eliot. Moltes gràcies a tots.

Tanmateix, com sempre en els millors esdeveniments, també vam fer unes quantes fotos per, d’aquí uns anys, recordar amb aquell somriure a la cara la que va ser una jornada fantàstica.

Bones Festes!

Participants a punt.
Participants a punt.
El Francesc Gelabert, mestre de cerimònies.
El Francesc Gelabert, mestre de cerimònies.
Ep! El Carles amb un dispositiu mòbil.. ehem!
Ep! El Carles amb un dispositiu mòbil.. ehem!
Per darrera algú ens avisa.
Per darrera algú ens avisa.
Tauler final.
Tauler final.
Toca recollir després de brindar amb cava. Bones Festes!
Toca recollir després de brindar amb cava. Bones Festes!

3 pensaments sobre “1a Duplicada de Molins de Rei

  1. Una experiència excel·lent, que no hem de deixar de repetir. De fet, fer-ho a la darrera jornada de l’any i acabar brindant amb cava és una llavor molt bona per convertir-ho en tradició. La tradicional duplicada dels nassos, vaja.
    Gràcies als impulsors!

    Dani

  2. Si la idea convenç, seguirà el seu curs. I no una per temporada, sinó que potser l’hivern i l’estiu poden tenir alguna cosa en comú. El temps dirà…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close