Game over!

Fins aquí hem arribat, si més no en la cita virtual. Han estat dos mesos de partides amb una certa intensitat, ens consta que per alguns massa temps entre mig i per d’altres massa partides. Sigui com sigui, el cert és que hem estat fent una de les coses que més ens agrada: jugar a scrabble, bé, en la seva variant “aparaulada”.

El nostre desig sempre s’ha encaminat a fer d’aquest torneig un punt de trobada entre la gent a qui ens agrada jugar amb les lletres, amb la llengua, aportant un ingredient que és clau per convertir una simple partida entre dos contrincants en un desafiament: la competitivitat. És clar que cal entendre-la des d’un punt de vista del tot sa, cadascú amb les seves armes, amb les seves virtuts i, malauradament, amb ajuts no desitjables. Per nosaltres l’aspecte més negatiu ha estat la utilització d’eines externes que, de vegades, han suplert l’esforç individual per la jugada mastegada del robot. No és ètic, no és moral, però com a part organitzativa ens és impossible de detectar i, per tant, de sancionar. Aquest era (és) un torneig que es basa en la confiança i en la bona fe dels jugadors i jugadores que s’han esmerçat en donar el millor d’ells mateixos, i des d’aquí us volem fer un reconeixement absolut per la vostra complicitat, pel vostre recolzament i per entendre els imprevistos que han anat sorgint i que hem anat solucionant com bonament hem pogut; amb prou èxit, al nostre entendre.

Només ens queda donar-vos les gràcies per aquests gairebé dos mesos de competició, per haver-nos estat tan fidels com nosaltres esperàvem, fins i tot més del que ens havia semblat en un principi. I, com no, convidar-vos a trobar-nos físicament el proper dissabte dia 23 a la Federació Obrera de Molins de Rei, a partir de les 17h.

Si veniu, que esperem que així sigui, podreu participar en el següent programa:

 • 17:00 – Recepció de jugadors, acompanyants i passavolants.
 • 17:00 – Habilitació de taules amb jocs de scrabble per tothom que vulgui fer una partida.
 • 17:30 – Final d’exhibició entre el campió del grup dels mestres, en xevigoku, i el campió del grup dels aspirants, en akomon. Aquesta partida serà reproduïda a través d’un tauler gegant de Scrabble , en què tothom que ho desitgi podrà aprendre de les sàvies lliçons dels dos mestres combatents.
 • 19:00 – Lliurament de premis i diplomes per als participants que hagin assolit algun mèrit exclusiu durant la competició. Són aquests:
  • Campió del “grup dels mestres” i, per tant, Millor Aparaulador del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei: xevigoku.
  • Millor Aparauladora local del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei, que en aquest cas ha estat també finalista: admolins.
  • Campió del “grup dels aspirants” del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei: akomon.
  • Millor anotador del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei, amb 9468 punts: micses.
  • Millor promig anotador general 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei amb 464,5 punts per partida: bufafort.
  • Millor puntuació individual en una partida del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei, amb 617 punts: mestreisaac.
  • Partida amb major puntuació conjunta del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei, amb un total de 1029 punts: mestreisaac i plecha.
  • Campiona del “grup dels aprenents” del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei: maderuelo.
  • 19:30 – Comiat

Durant tota la jornada tindrem disponibles algunes pastetes per berenar en un espai especialment habilitat on també hi haurà màquina de cafè.

Finalment, agrair-vos una altra vegada la vostra participació. No us volem enganyar i confessem que hem muntat tot aquest sarau per conèixer-vos i explicar-vos que si us pica.. heu de rascar! El que volem dir és que us hauríeu d’animar a venir al The Queen Lara a provar de jugar en tauler, a Scrabble. Us assegurem que és molt més gratificant que amb la maquineta.

Res més. Com a colofó, aquí teniu la classificació final!

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s