Recta final de la primera fase

Bon any!

La primera fase del campionat d’aparaulats de Molins avança a bon ritme i quan queden menys de dues setmanes per acabar el termini ja s’han acabat 219 de les 280 partides (gairebé un 80%).  Aneu enllestint, que s’acosta la part seriosa.

En les 219 partides acabades hi ha hagut 12 jugadors que han fet alguna partida de 500 punts o més, felicitats! De fet, però, la màxima puntuació va ser feta la primera setmana (ja us en vaig parlar) i segueix en 560 punts. I la partida amb la maxima puntuació acumulada (sumant punts d’ambdós jugadors) tampoc ha canviat i ningú ha batut la marca de 971 punts.

A més, el nostre promig al llarg del temps que portem ha baixat des dels 377 punts de la primera setmana fins als 370 actuals. Per cert, que el grup que acredita millor promig és el grup B on es fan 383 punts per jugador i partida.

Finalment, el mèrit de la partida més ajustada, a manca de cap empat, també se’n va al grup B. Concretament a la partida que la jugadora “silimili” va guanyar per 477 a 476 a “cristinaqy”. Al grup E hi ha hagut una altra partida guanyada per un punt, però amb menys punts per cada jugador. Per si ho voleu saber, la partida més desequilibrada ha acabat amb 320 punts de diferència.

Apa, no us entretingueu i aneu acabant les partides que falten, que ja s’acosta el termini. I recordeu que si trobeu cap incidència ens ho podeu fer saber al correu molinscrabble@gmail.com.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s