Molins ha estat al 4t Obert dels Països Catalans

Dissabte va tenir lloc el 4t Obert dels Països Catalans de Scrabble en català, a Calaf. Un dia gèlid que aplegà més d’una trentena de jugadors de força localitats diferents. Després de sis rondes repartides entre el matí i la tarda, el terrassenc Josep Maria Martí s’emportà la victòria final amb 5 partides guanyades, exactament les mateixes que el segon classificat, el calafí d’adopció Ramon Torres, i el tercer classificat, el barceloní Miquel Sesé.

La representació molinenca va córrer a càrrec del Xavier Albons, l’Albert Rodríguez i el Francesc Gelabert, un pratenc afiliat al nostre club des dels seus inicis. Tant el Xavier com l’Albert van guanyar 4 de les 6 partides en joc, i el Francesc 3, ocupant llocs de cert privilegi en la classificació final, sobretot en Xavier que va quedar 4t. És per això que en fem una valoració més que positiva i ens felicitem per l’assistència i pels resultats.

Donar les gràcies al Club Scrabble Manresa per la seva organització impecable i pel tracte rebut en tot moment, fet que dóna bona mostra de la qualitat humana i sobrada experiència dels seus membres en aquest tipus d’esdeveniment.

Podeu trobar tota la informació del torneig, amb els enfrontaments de tots els participants i les classificacions parcials i total.

I per acabar, una imatge de la representació molinenca!

4t Obert PPCC
El Francesc Gelabert, l’Albert Rodríguez i el Xavier Albons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close