Balanç de la temporada 2011-2012

Donada per finalitzada la temporada, només podem que fer-ne una valoració d’allò més positiva tenint en compte que aquesta ha estat la temporada de consolidació del club. Què hem fet, doncs?

  • Lliga Cusca. Amb l’objectiu d’introduir nous jugadors s’ha celebrat la segona edició d’aquesta lliga a Molins. Estem plenament satisfets que per la nostra lliga hagin passat una trentena de jugadors gairebé, els quals han pogut tastar el gust de les lletres compartides i, com que a la gran majoria els ha agradat, han tornat a repetir.
  • Copa. En aquesta competició el nivell d’enfrontament és més seriós i més atractiu per a aquelles persones que troben en “l’un contra un” una manera de jugar més competitiva. El fet més destacable és, sense dubte, l’increment de jugadors que hi han volgut participar: De 6 jugadors de l’anterior edició hem passat a 13. El doble no està gens malament.
  • Jornada de Festa Major. Així vàrem començar la temporada, amb unes taules al bell mig del carrer, uns taulers d’scrabble i el repte de mostrar-nos a la gent de la vila. Fou un punt de partida per a alguns que, finalment, han optat per apropar-se en els nostres dies regulars de reunió.
  • Torneig de tarda al Mulei. Vam ser convidats a organitzar un petit torneig casolà a la seu del Mulei. Jugadors inexperts es barrejaven amb altres que ja tenien una certa perícia, sobretot pel fenomen emergent de l’Apalabrados El resultat va ser aconseguir reunir una vintena de persones al voltant de cinc taulers. Gran experiència que esperem tornar a repetir.
  • Diada de Sant Jordi. Vam fer una varietat nova en les nostres activitats quotidianes. Ens vam atrevir a fer una partida duplicada de Scrabble, era la primera que fèiem i ens ha servit d’experiència per a les properes que hàgim de fer. Cal reconèixer que una sèrie de variables van deslluir aquesta aposta valenta. Vam escollir un mal dia perquè no vam tenir en compte que jugar per la tarda el dia del Barça-Madrid ens havia de passar factura. I tampoc vam comptar amb la comoditat que esperàvem, ja que de les taules i cadires que hi havien d’haver, només vam poder comptar amb les taules. No obstant això, considerem que l’experiència va ser força positiva i la tornarem a repetir.
  • Copa Tísner. Aquesta competició representava la nostra posada en escena dintre del món de l’scrabble en català. L’efemèride del centenari de’n Tísner ens va donar l’oportunitat de preparar un gran esdeveniment i convidar grans jugadors d’scrabble en la nostra llengua així com nous clubs i grups de jocs d’arreu del territori. Tot sota un marc excel·lent com és la Sala Gòtica de Molins de Rei. El reconeixement dels propis jugadors convidats cap a l’organització de l’esdeveniment ens reforça per continuar en la nostra intenció de fer partícip de les nostres activitats a la tota la gent de la vila.
  • Jornada de cloenda. A final de temporada sempre hem buscat acabar de la millor manera, és a dir, amb un dinar col·lectiu amb les famílies dels integrants del club. Enguany, però, hem introduït una variant tan exitosa que segur repetirem a partir d’ara. Vam organitzar un petit torneig de cloenda a Can Rabella, on la Cristina ens cedí una sala durant tot el matí dedicada només al joc. Després ja va venir el dinar a l’interior, i la sobretaula al porxo del restaurant.

La llengua a través de l’scrabble ens ha donat el plaer de jugar-la, de fer coneixences i establir relacions amb altres entitats de la vila, amb el Consoci de Normalització Lingüística de Molins, amb l’Ajuntament de Molins, amb la Unió de Botiguers de Molins, etc.

Tanquem la paradeta per aquesta temporada, tot esperant que la propera sigui tant fructífera com aquesta.

Moltes gràcies a tots.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s