Duplicada Popular de Scrabble en català, a Molins de Rei.

Dissabte farem un experiment amb una modalitat de joc un tant atrevida, no perquè sigui difícil, sinó perquè comporta un nivell d’organització més acurat. L’activitat va dirigida sobretot a aquelles persones no experimentades que volen experimentar el gust de jugar amb la llengua. Es tracta de fer una partida duplicada. I això… què és!?

Hem elaborat un tauler gegant el qual serà la referència per a tots els que vulguin jugar. El jugador  tindrà amb ell un full en què hi ha dibuixat un tauler i un formulari amb espais per apuntar els faristols de cada ronda i la coordenada amb la jugada de major puntuació. En cada ronda, els jugadors disposaran d’un temps determinat, sol ser entre dos i tres minuts, per pensar-se la jugada, escriure-la en uns papers que l’organització lliurarà amb les coordenades i deixar-la sobre la taula una vegada el temps s’hagi esgotat. Un membre del club recollirà totes les propostes de tots els jugadors i en faran el recompte de punts. Cada jugador tindrà una puntuació concreta, que pot coincidir amb la resta de jugadors o no. A mesura que les rondes es vagin succeint, la classificació anirà variant.

Al tauler gegant s’hi col·locarà la jugada del màster, és a dir, la jugada de la persona que aporta l’organització, independentment que un jugador pugui tenir una jugada de major puntuació. Tots els jugadors hauran de col·locar en el dibuix la jugada del màster. Les noves lletres que pugin al faristol són les que el màster ha gastat en la jugada, per això en cada ronda tots els jugadors sempre tindran les mateixes condicions perquè disposaran de les mateixes lletres i de la mateixa situació del tauler. En cada ronda l’objectiu principal és fer la jugada de més puntuació possible, almenys la que cadascú sigui capaç de trobar.

Evidentment, el jugador que tingui més punts després de les 15 rondes previstes serà el guanyador de la primera partida duplicada de scrabble en català a Molins de Rei. Un experiment que ens sedueix i que, esperem, tingui prou interès com per què us animeu a provar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close