III Torneig de Primavera de Cerdanyola del Vallès

Aquest cap de setmana, l’Albert Rodríguez, en representació de “Mots i Més a Molins, club de Scrabble” ha anat a competir en el III Torneig de Primavera de Cerdanyola del Vallès. Ha retrobat velles amistats, n’ha fet de noves i ha presentat el club a tots aquells que encara no el coneixien, lliurant un bon grapat de targetes on poder contactar i seguir les activitats que anem fent. Hi havia representats els clubs del Prat, de Cerdanyola, de Matadepera, de Sabadell, de Barcelona, del Queimada, de Manresa, del CASC, d’Eivissa, de Badalona i de Molins de Rei.

Sota l’organització del Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès, i la col·laboració de la FISC, hi havia programades dos tipus de competicions:

  • Dissabte: Campionat de Scrabble clàssic.
  • Diumenge: I Campionat de Scrabble Duplicat.

La jornada de dissabte fou maratoniana, amb sis rondes, la darrera de les quals es va fer ja una mica feixuga. Justament en aquesta última partida, en nostre representant de Molins es jugava la possibilitat d’entrar en el podi de guanyadors, ja que arribava només amb una sola derrota. No obstant això, després d’una partida prou igualada, la balança es decantà per l’Èric Olmedo, el seu rival que, malgrat tot, tampoc va quedar entre els tres primers. Finalment, la classificació donà els següents protagonistes:

  • 1er premi: Octavian Mocanu (C. S. Cerdanyola) amb 5 victòries i 1 derrota.
  • 2on premi: Miquel Sesé (Barcelona) amb 5 victòries i 1 derrota.
  • 3er premi: Gabriel Bas (C. S. Queimada) amb 5 victòries i 1 derrota.

L’Èric Olmedo també va acabar amb 5 victòries i 1 derrota, en quarta posició. A partir d’aquí, hi havia un nombrós estol de jugadors amb 4 victòries i 2 derrotes, entre els quals encapçalava la nòmina l’Albert Rodríguez, en cinquena posició de la classificació general.

Hi van haver altres premis:

  • Premi especial per a l’Enric Borràs, perquè després d’un ensurt amb la salut torna a fer dringar les lletres i a alçar la seva veu rondinaire.
  • Premi per a la paraula que conté la lletra “ny” amb més punts per a l’Eulàlia Abelló, amb “SENYALAR” de 108 punts.
  • Premi per a la jugada de més punts, per l’Anna Perales amb 148 punts amb un “BEL·LICÓS” ben bonic.
  • Premi per al jugador amb més scrabbles del torneig, per al Joan Capdevila, amb 20 scrabbles. Cal dir que el Nemesio Moreno també en va fer 20, però el premi s’atorgà a un sol jugador, en aquest cas al que estava millor classificat en la general.
  • Premi especial a la millor progressió dels jugadors menys experimentats, que va recaure sobre la Marga Colillas.

 

Al dia següent, el diumenge, la participació per a el I Campionat de Scrabble Duplicat fou força menor. Només hi van participar 8 jugadors, tot i que l’experiència fou molt interessant. Potser, aquest diumenge es va posar la primera pedra d’un circuit exclusiu de duplicades, una idea que recollim i estudiarem al nostre club.

Quant al primer campió del torneig de duplicades, és Nemesio Moreno, que va aconseguir 902 punts sobre el total dels 947 que va liderar el màster.

Aviat tindrem tots els resultats i totes les rondes en el web del club organitzador, el Club de Scrabble Cerdanyola del Vallès.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s