L’Scrabble al Mulei: nivell i diversió.

Un diumenge a la tarda sol ser gris per moltes raons. Vam voler tenyir-lo i posar-hi més color, entestats en la propagació del que millor sabem fer, jugar a l’scrabble.

La tarda es presentava frescota en una vila endormiscada en la sessió dominical de cinema domèstic. Els carrers eren buits i només hi faltaven les “capitanes” que travessaven les modestes i àrides avingudes de les “west cities” nordamericanes d’altres temps, empeses pel vent. No obstant això, algú trencava aquest silenci des de diferents punts de la vila, alguns s’atreviren a qüestionar la immobilitat i desafiar els radars dela NASA per demostrar que, a Molins, hi ha vida un diumenge per la tarda. Aquests punts tan separats tenien una direcció, un camí que, a mesura que l’anaven recorrent, els anava ajuntant fins coincidir en el bell mig de la vila, molt a prop de l’església: el Mulei.

Al seu interior, joves i novells jugadors començaven a contraure una estranya malaltia que contagia de valent i, en el millor dels casos, fins i tot pot arribar a crear certa addicció. El fred exterior contrastava amb el caliu de la trobada, amb els ànims dels congregats i amb les Moritz que decoraven les taules, les quals es farcien de verds taulers, lletres i dits més o menys decidits en formar paraules per extreure’n el màxim rendiment de punts.

Es van fer cinc partides a cinc mans, excepte en la darrera partida que es va completar fins al final. Els jugadors que hi participaven, una vintena, veien com la seva classificació oscil·lava segons la puntuació obtinguda en cada partida, i tots estaven pendents de la taula que haurien d’ocupar a cada ronda. El experts es destinaven a la taula 1, de la qual ni el Jordi ni l’Ester es van voler moure en tota la tarda.

Menció especial per als dos jugadors més joves, l’Èric i el Biel; unes autèntiques promeses molt a prop de convertir-se en veritables realitats en el món scrabblístic català.

La darrera partida havia de marcar el guanyador de la jornada. En finalitzar es va produir una situació certament ambigua: per un costat, el Jordi va acabar primer en sumar més punts de mitjana en totes les rondes; per l’altre, l’Ester es va proclamar vencedora de la darrera partida en la taula 1.

Des de “Mots i Més a Molins, club de Scrabble”, volíem premiar el guanyador del “torneig” convidant-lo a sopar en la propera trobada del dijous dia 9. En aquest cas, creiem oportú que tant el Jordi com l’Ester se sentin guanyadors i, per això, els esperem dijous per compartir una nit de lletres i bon humor. La invitació a jugar, com sempre, queda oberta a tots els participants que van assistir al Mulei, és clar, i a tants d’altres que vulguin venir a conèixer què s’hi cou al bar Garbí a partir de les 21h.

Gràcies per tot. Us hi esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s