Tarda de Scrabble al Mulei

Comencem l’any amb les nostres competicions domèstiques. No obstant això, des del Mulei ens han convidat a organitzar una jornada de semicompetició en la que hi pugui participar tota la gent que vulgui, tant se val el nivell.

La jornada serà el proper diumenge dia 29 de gener, per la tarda, a partir de les 17:30. Les partides seran a 4 mans i cada jugador disposarà de dos minuts per tirada, la qual cosa significa que cada partida durarà una mitja hora. Hi haurà quatre jugadors per taulell, o tres si cal, i la confecció dels jugadors per taulell es mesurarà a través de les puntuacions individuals de cadascú. D’aquesta manera, els jugadors de més nivell jugaran entre ells, i els més novells també, de forma que després de cada partida els jugadors bascularan en la classificació general segons els seus mèrits, i segons la sort, també. No cal oblidar que en aquest joc intervé el coneixement de la llengua, l’atzar i l’estratègia, gairebé a parts iguals.

Ens agradaria destacar que l’objectiu principal és donar conèixer el joc i la nostra activitat, així com crear conjuncions i interessos entre els molinencs per eixamplar la xarxa social d’aquesta vila. En aquest sentit, el rol dels components de la nostra entitat, Mots i Més a Molins, club de Scrabble, no serà altra que la d’assessors per les taules, per tal de solucionar els dubtes que vagin apareixent entre els assistents.

Ànims i endavant! Atreviu-vos!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s