Èxit en la 1ª Jornada de Festa Major de Scrabble en Català

Fa un any que vam néixer i no sabíem fins on arribaríem. Al voltant d’una taula hi havia un joc, quatre amics i unes perspectives. Durant la vetllada vam sopar uns entrepans i vam fer unes cerveses. Quan vam sortir per marxar cap a casa, ens acomiadàrem fins d’aquí quinze dies.

Aquell vespre fou l’espurna d’una il·lusió, la llavor d’un petit i modest projecte al qual s’hi ha anat afegint tota la gent que ha volgut. Afortunadament, avui gairebé una vintena de persones han vingut a jugar almenys en alguna ocasió i la majoria d’elles han volgut repetir. Això ens va donar l’empenta definitiva per prendre la decisió de constituir-nos com a associació i ingressar com a entitat de la vila. L’assiduïtat de jugadors ha consolidat dos formats diferents de competició, adequades a la voluntat de combinar la integració de nous jugadors i l’assoliment de l’exigència per progressar en el nivell de cadascú.

Tot això està molt bé, però sentíem que podíem fer alguna cosa per la vila i ens vam inventar a corre-cuita una jornada popular de scrabble en català. A les deu del matí ja teníem preparades les taules, els jocs, els diccionaris… només hi faltava la confluència dels vianants i la seva complicitat. Començàrem l’activitat amb unes simultànies entre els membres del club. L’expectació va anar creixent fins que les cadires s’ocupaven de forma definitiva. Adults i nens es barrejaven mentre atenien les explicacions dels “experts” jugadors del club. Les targetes que havíem fet aprofitant l’ocasió volaven a mans desconegudes, gent interessada en el que estàvem fent, gratament sorpresos perquè “a la festa major hi hagués activitats de pensar”.

Sabem que no és un joc molt popular, que costa jugar amb la llengua, que és difícil crear afició en quelcom que no tingui pantalla o sigui digital, tant és, perquè dissabte es van trencar els esquemes. I justament per tot plegat, som conscients del valor d’aquest petit èxit, però sobretot del que estem més orgullosos és de despertar el neguit, l’interès i potser la passió del joc a un munt de canalla que va gaudir durant una bona estona.

Dijous tenim una nova trobada i ja sabem que vindrà gent nova. Benvinguts i ben trobats!

Anuncis

One thought on “Èxit en la 1ª Jornada de Festa Major de Scrabble en Català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s