Nova temporada, energies renovades!

El dia 1 de setembre vam començar a remenar lletres tan bon punt vam enllestir l’assemblea anual que marquen els estatuts. Com que no hi va haver complicacions que portessin a demores importants, aviat acabàrem la feina i ens posàrem a jugar.

Enguany volem seguir amb els nostres tornejos de sempre: la “Lliga Cusca” i la “Copa”. Però també volem fer més coses per apropar el joc a la gent, per això tenim pensat sortir al carrer per fer unes jornades de scrabble per què tothom hi jugui.

I com que som del tot ambiciosos, ens volem plantejar fer un gran torneig que traspassi les fronteres de la nostra vila, en què s’hi apleguin els principals jugadors de scrabble en català d’arreu del país, i si és possible, de més enllà, doncs sabem que a Eivissa també hi ha un club  novell que ha nascut per jugar a scrabble en la nostra llengua.

També volem aprofitar les noves tecnologies per jugar, així que potser hi haurà alguna sorpresa en breu.

El tret de sortida està donat! Ara, a través d’aquest web, anirem informant de les principals novetats que es vagin succeint en el món de l’scrabble en català a la vila de Molins de Rei i d’altres lloc de la geografia catalanoparlant.

De veritat que no vindràs?

2 thoughts on “Nova temporada, energies renovades!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s