Fase 2: fase d’eliminatòries

1r Campionat d’aparaulats de Molins

Fase d’eliminatòries

En aquesta pàgina trobareu a més de tota la informació de la segona fase del 1r Campionat d’Aparaulats de Molins, la classificació final del campionat. Més endavant hi ha la llista de participants del grup de mestres, del d’aspirants, i del d’aprenents, la llista d’enfrontaments de cada grup i els resultats de les diferents partides.

Aneu directament a la  llista de participants o als enfrontaments.

Aquesta és la classificació final del campionat:

Enfrontaments

Les eliminatóries ja estan oficialment tancades i aquí podeu veure els resultats de cada partida. Tenim ja els campions dels tres grups. La jugadora maderuelo, amb nou victòries i un empat de les seves dinou partides i amb prop de 7000 punts guanya al grup d’aprenents. N’akomon, després de guanyar 13 de les seves 19 partides i fer gairebé 8000 punts en el campionat, es proclama campió del grup d’aspirants, mentre que en xevigoku, amb 16 victòries de també 19 partides jugades i gairebé 8500 punts acumulats és proclama campió absolut. Esperem comptar amb aquests dos darrers per a la partida d’exhibició de scrabble que tindrà lloc a la trobada del proper dia 23 on tots els podrem felicitar en persona.

 

Llista de participants

I aquests són els noms de joc dels quaranta-vuit participants en aquesta segona fase:

9 respostes a “Fase 2: fase d’eliminatòries

  1. les dades correctes de MQ5
    partida 1: merxelo 485 marcb 380 ,
    partida 2: merxelo 439 marcb 475,
    partida 3: merxelo 510 marcb 334

  2. Quina cosa més curiosa, de moment els primers tres finalistes del campionat, xevigoku (grup Mestres), akomon (grup Aspirants) i karakia (grup Aprenents), tenen la lletra K al seu nom d’usuari. La resta ens haurem de ficar aquesta lletra per guanyar alguna vegada?
    Sort i ànims a tothom.

Deixa un comentari