Comença la 2a fase: vuitens de final.

La 1a fase del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei ja ha quedat vista per sentència. Els emparellaments resultants els podeu comprovar en el document dedicat a aquesta 2a  fase que comença avui mateix, la fase de les eliminatòries.

Com ja es va establir en les bases del torneig, en aquesta fase hi ha dos grups: els dels mestres i els dels aspirants. Busqueu-vos en cadascun d’aquests grups, als quals hi heu  accedit (o no) en funció de la vostra classificació durant el transcurs de la fase de grups.

En aquesta fase, passa l’eliminatòria el jugadors que aconsegueixi ser el millor de tres partides, de forma que en el cas que es produeixi un resultat de dues victòries a zero, no caldria que es disputés la tercera.

Ara encetarem els vuitens de final amb un marge de gairebé dues setmanes per disputar les tres partides, entre els dies 15 i 27 de gener, temps suficient.

Tanmateix, degut a la demanda per part de bona part dels jugadors que no s’han classificat per als grups dels mestres o aspirants, ens veiem amb la bona predisposició d’atendre les peticions de seguir jugant en aquest torneig. És per això que es crearà un grup d’aprenents només per als que mostrin interès en jugar malgrat no haver-se classificat. Per tal de recollir tots aquests jugadors, cal enviar un correu a l’adreça del club molinscrabble@gmail.com , indicant en l’assumpte “grup d’aprenent” i en el text la voluntat de seguir jugant.

Molta sort a tothom!

Deixa un comentari